Bättre ordning för handbagage i flyget….

Bättre ordning för handbagage i flyget. Det har snart
blivit hopplöst att flyga för oss som ofta bara åker med handbagage. Orsaken är att platserna för handbagage upptas med bagage som är för stort för att ta in i planen.

Det finns regler hur stort handbagaget får vara och det beror självklart på att alla ska få plats med sitt handbagage och sina ytterkläder.

Det går inte en enda resa utan att man ser alldeles för stora väskor som får tas in som handbagage och inte har det blivit bättre av att en del flygbolag tar betalt för det bagage man lämnar in.

När för mycket och för stort handbagagetillåts tar det dessutom alldeles för lång tig att passera genom säkerhetskontrollerna och för lång tid innan alla satt sig på sina stolar

Jag brukar ta upp detta med kabinpersonalen när jag kliver ombord och de håller med fullt ut men säger att de kan inget göra.

Då måste det vara någon annan som kangöra det. Då måste det vara vid säkerhetskontrollen eller flygbolagets personal vid utgången som släpper igen för stort handbagage.

Den som nu har ansvaret ta tag i detta och ordna ett system som gör det omöjligt att ta ombord ett för stort handbagage om det inte finns speciella skäl för ett visst bagage

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.