Jag är inte död utan lever bara bra.

Jag är inte död utan lever bara bra.

När jag slog upp VK den 25,e och läser ett svar från mina kollegor i partigruppens styrelse på en insändare av Anders Sjölund där han funderar över hur det blir när jag slutar. När det stod vi ska fortsätta i Holmlunds anda trodde jag att jag var död ( ha,ha)

Min förvåning bygger på att de ids kommentera en före detta moderatpolitiker som sedan länge på grund av sitt beteende i partiet tappat allt förtroende Han bor även långt härifrån i ett annat land.

Vet inte om han genom att aktivera sig vill komma fram på den moderata planen igen. Han dyker i allafall upp i bland

Så till att de ska fortsätta i Holmlunds anda. Det är inte min anda utan vår som jag varit med och skapat som går ut på att inte lägga sig andras ansvar.

Det är ett ansvar som åligger den som efterträder mig som gruppledare. Men jag är inte död och för att jag sagt att jag slutar som kommunstyrelsens ordförande innebär det inte att jag behöver sluta helt med politik

När man nu får en partiledare som sätter samma sak som en själv i främsta rummet då känner sig gubben på riktigt fajting humör. Nu kommer vi att driva tillväxt och jobbfrågorna liksom arbetslivets villkor tydligare än vi gjort. .Det känns bra och jag lever i hösta välmåga och tror på Umeå och framtiden.

Tänk vilken tur SVT hade för egen del då det gick ut och visade en bild på Stefan Löfven och få kände igen honom och visste vem han var. då nådde de sitt syfte att man tar fram en okänd. Undrar hur många som känner igen centerledaren ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.