Det är damtoaletter som behövs på Arlanda inte mer butiker

Arlanda terminalen görs inte för resenärer. Idag landade jag nyss på Arlanda I terminal 4 som vi flyger inrikes till är och har det varit mycket ombyggnationer. Nu har de byggt till lite mera butiksytor men även fiket och pubben.

Toaletterna är också ombyggda och flyttade om. Det verkar dock som om man tycker butiksytor är viktigare än toaletter, och möjligen tjänar man mer pengar där än på toaletter. Men en avgångshall och ankomsthall har väl som sin huvudfunktion att fungera för de resande.

När det gäller toaletter och främst damtoaletter är det alltid en lång kö på under de tider det mycket resenärer men några köer till butikerna har jag aldrig sett och knappt något folk överhuvudtaget.

Det här är inte heller någon nyhet för damköerna har funnits länge. Jag tycket det måste vara stora kunskapsbrister hos Svedavia som inte sett detta och rättat till sånt när det byggs in. Ett annat alternativ att de konsulter de anlitat inte har kunskaper eller så är de bara ute efter höga hyror så att de kan leverera pengar till Anders Borg.

Jag måste säga att jag tycker det är illa att det finns så få damtoaletter i alla fall i terminal 5 att det för det mesta är en lång kö till dessa toaletter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.