Varför sprider VK lögner om tunneln. Jag…

Varför sprider VK lögner om tunneln. Jag tycker faktiskt att VK ska be alla läsare om ursäkt öppet och ärligt. Det är en ren och skär lögn att det skett den minsta censur om konstverket i tunneln vid busstation. Du har ansvaret Ingvar Näslund.

Däremot har jag fått reda på att de ska ha en arbetsgrupp som tittar på flera aspekter i detta tex om Polisen kan ta fast klottrare och straffa dem om det står som det gör. Jag hoppas alla twittrare som hoppat på lögnen också ber om ursäkt.

9 kommentarer

 1. Lars Forsberg

  Varför ska jag be om ursäkt el. varför ska Twittrare be om ursäkt
  Jag har läst er förklaring och där står det klart och tydligt att ni anser att alla är inte mogna att kunna se den konst som är för Kulturåret 2012. Vill ni selektera publiken så får ni vara ärlig och låsa in den och bara förevisa den för betrodda.
  Gör nu inte detta värre än det är. Visa konsten och ta det med ro Även om man inte är förtroendevald så kan man tänka och händer något, så får ni ta det som en del av konsten.
  Se Lars Vilks.

 2. Christer

  Ja, Lennart, du har rätt.
  En ursäkt, en ren sk. pudel, vore på sin plats här. Du och dina partikamrater har verkligen satt er i klistret den här gången. ”Skitit i det blå skåpet”, som en känd skådespelare en gång uttrycket det. Jag känner naturligtvis inte till allt spel bakom kulisserna, men är helt övertygad om att en seriös tidning som VK (som du själv flitigt använder för att sprida dina, ofta, negativa tankar och åsikter) har så pass mycket på fötterna att det man publicerar i en sådan här situation har en hög sanningshalt.
  Nej, Lennart. Ibland är det bättre att ta ett steg tillbaka, be om ursäkt och helt enkelt visa sig mänsklig, snarare än att i vanlig ordning gå till motanfall och försöka smita undan.
  Ställ dig upp Lennart, stå för dina uttalanden. En modig politiker vinner folks förtroende, en feg politiker förtjänar folkets förakt.
  Vore dessutom kul att se att du för en gångs skull faktiskt vågar publicera en negativ kommentar…visa modet, den här gången Lennart

 3. Hans Lindberg

  Hej på er. Vi har haft ett möte med konstnären under fredagen och varit överens om att utställningen inte ska övertäckas under gårdagens invigning. Vi kommer att tillsätta en arbetsgrupp som jobbar vidare under nästa vecka. Vk har inte varit med i dessa samtal och har inte dagsaktuell information. 3000 personer kunde intyga att inget var övertäckt under gårdagens invigning. Jag som har varit med på hela resan vet. Om det fortfarande står oklart för vissa om sanningshalten gå och titta på konstverket kan ni själv konstatera att inget är övertäckt i tunneln. Vänligen Hans Lindberg

 4. S väljare?

  Det hade varit mer intressant att höra dig bemöta vad din partikollega Hans Hans Lindberg säger om saken. ”Du och jag förstår säkert att vi inte ska skriva på väggen, men det gör kanske inte de som har begåvningshandikapp, säger han.”(ifrån vk)
  Jag har lite svårt att förstå varför han måste peka ut någon speciell grupp. Självklart kommer någon tycka det är roligt att skriva på väggen om dom blir uppmanade till det. Tycker Hans visar på att vara ganska korkad med ett sådant uttalande.

 5. Lars Karlsson

  Hej!
  Var är VKs lögn? VK skriver ”Bara timmar innan smygvisningen i torsdags upptäckte Hans Lindberg citatet och i samråd med kommunstyrelsens ordförande Lennart Holmlund (S) och Andreas Lundgren (S), fattade beslut om att tejpa över det.”

  Fattades aldrig det beslutet? Var citatet ALDRIG övertejpat? Du verkar ju mena att eftersom citatet inte var övertejpat vid invigningen så ljuger VK, men det stämmer ju inte.

 6. Magnus

  Givetvis ska citatet ”censureras” – eller ännu hellre flyttas till nära en vägg som tål klotter.

  Oavsett hur bra en text är – eller vem som skrivit den – finns det bra och mindre bra ställen att citera den.
  Intill en mosakikvägg är ett riktigt dåligt ställe….
  …om inte konstnärerna är villiga att ta saneringskostnade förstås.

  Skulle vilja se den kulturkramare som frivilligt sätter upp citatet på en skylt utanför sitt eget hus…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>