400 barn har vräkts från sina hem detta år

400 barn har vräkts från sina hem detta år. Det har blivit så även om Kristdemokraten Maria Larsson har lovat att inga barn ska vräkas.

Hon presenterade en plan för fem år sedan med en nollvision mot vräkningar av barn. Över tre tusen barn har förlorat sina hem sedan dess.

Vad jag vet har staten inte gjort ett enda dugg och inte satt av en enda krona för att förhindra vräkningar. När hon sa detta hade set väl hänt någon vräkning någonstans och då media pressade skulle man göra något. Det är inte första gången ett statsråd sagt något som skulle behöva göras men några pengar har inte alliansregeringen satt till. Svårare var det inte

4 kommentarer

  1. Sorselepojken

    Så du menar att det är förenligt med socialdemokratisk ideologi att man bara kan strunta i att betala hyran och samhället skall stå för fiolerna bara för att man har barn?? Inte konstigt att er politik kräver ständiga skattehöjningar.

  2. Peter Frank

    Hur många stackars ensamkommande barn med skäggväxt har man vräkt? Sverige är på väg mot avgrunden. Var tog Per-Albin hanssons ord vid vårtalen 1928 resp 1934 vägen? Vi ger idag bort Norrland till storkapitalet och staten. Storkapitalet köper upp och lägger ner fabriker på löpande band, allt för pengar. Staten ger samtidigt bort vårat land till främlingar. 1973 hade vi världens största varvsindustri, stålverk 80 var på gång, nu är där stridsvagnshinder istället, varför? Man har ju redan slaktat det som en gång var en av värlkdens största krigsmakter varför? Jävla skitland!

  3. Shiva-Diva

    Jamen, kommunisterna gilLar vÄl inte religiÖsa specielLt va’? Precis som intelLektuelLa? O Sverige e ju ett kommunistiskt land. … ElLer har jag nu plockat ihop alLt ur rumprÖran?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.