Nu ska moderaterna börja låna till Skattesänkningar.

Nu ska moderaterna börja låna till skattesänkningar. Reinfeldt höll sitt sommartal i går och helt väntat är det skattesänkningar som är viktigare än jobb och välfärd.

Nu finns inte dessa pengar så att han måste låna till skattesänkningarna. Däremot lovar han inga pengar till kommunerna så de tvingas skära ner verksamheterna och då blir det fler arbetslösa och mindre skatteintäkter och sämre välfärd. Sverige är inte längre en välfärdsstat.

Han ska sänka skatten även för pensionärer men de ska fortfarande betala högre skatt än de som jobbar trots att de har lägre inkomst. Det är märkligt att regeringen inte inser att skattesänkningar ger inga nya jobb.

Regeringen tänker helt fel och investerar inte i sånt som ökar skatteintäkterna. Vi får väl se om de kommer att satsa säg 200 miljoner i en ny färja över Kvarken. Det har dom än så länge inte lovat trots att de pengar kommer in i statskassan på något år. Helt klart kommer många finländare hit och handlar på IKEA när de öppnar.

För att genomföra dessa skattesänkningar litar moderaterna och alliansregeringen på att de får stöd av Sverigedemokraterna. Reinfelt är helt beroende av Sverigedemokraterna trots att han ger sken av annat.

Rösta nej i folkomröstningen här i västerbotten. Att rösta om en sak i en budget känns inte bra men ändå. Ska de ta pengara från Umeå eller omfördela inom inlandet budget, där man har mera pengar per patient

18 kommentarer

 1. kjell B

  …Du skriver att Reinfelt är beroende av sverigedemokraterna trots att han ger sken av annat, det får mej att se vissa likheter med en annan berömd hövding, nämligen ”Sitting Bull” han talade ju också med dubbel tunga!

 2. anonym

  Det är helt obegripligt att folk fortsätter att rösta för denna förödande (M)politik. Inga hyreslägenheter byggs, utförsäljning av hyreslägenheter till riskkapitalister, ont om dagisplatser, inga nya jobb, somliga privata vårdutförare bara tänker på lönsamhet, fler osäkra jobb och oseriösa arbetsgivare, det måste bli en förändring NU

  • Karl Axelsson

   I andra länder ger skattesänkningar jobb. Sverige har haft en av de högsta skattetrycken i världen. Dessutom genomfördes många av de reformer du pekar på under socialistregeringen. Detta var dock något väldigt bra eftersom valfrihet är något vi enligt mitt sätt att se ska värna. De flesta av oss har fått det bättre.

 3. Ante

  Det var det dummaste jag någonsin läst, har du någon som helst kunnande om ämnet ekonomi. Lägre skatter ger en breddad skattebas vilket i längden troligtvis ger högre skatteintäkter i framtiden än vad vi har nu. Dessutom fattar jag inte hur man kan tro hur ett lands välmående hänger på hur många kulor den kan roffa åt sig av sin befolkning. Kommunalanställda ger dessutom inga skatteintäkter eftersom att hela deras lön BESTÅR av skatter.

 4. Larry Fox

  Välkommen till 24Hour Lån service

  Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång? Snabbt behöver pengar för att få ut av skulden? Behöver pengar för expansion eller etablering av ett eget företag? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande lån företag. 24hour lån tjänsten är en av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal har möjlighet att behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över någon term från 1 till 25 år och låna belopp från £ 2,000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål. För mer information, vänligen kontakta via e-post: 24hourloanservice@gmail.com
  Hälsningar
  Larry Fox

 5. recado

  Kära sökande , gäller följande regler :

  Är du ute efter ekonomisk hjälp de behöver desperat
  Finansiellt stöd ?

  ( recadocalos@live.com ) är här för att ge de nödvändiga medlen
  Antal givet . Allt du behöver göra är att fylla i formuläret och
  tillbaka till oss snart , vi erbjuder en 100 % garanti för att ditt lån
  Företaget är också garanterad i kortfristigt lån till ett belopp av 4 %
  räntefritt innehåll , kommer du att kunna betala tillbaka lånet . den erbjuder
  minsta kredit på $ 1000 till $ 1,000,000 USD i 4 %
  intresse. Också kontakta oss för alla typer av lån .

  För mer information , vänligen kontakta oss och ansöka
  för kredit i det följande. genom
  ( ( recadocalos@live.com }
  Typ av lån erbjuda

  personliga Lån
  företagslån
  billån
  lån
  Lån för att betala räkningar
  bolån
  Studielån

  För denna typ av lån , kontakta oss så snart som möjligt
  Följande figurer visar hur mycket du behöver låna .

  Form av låneansökan

  Förnamn :
  Mellannamn :
  Efternamn :
  Födelsedatum ( åååå- mm – dd )
  kön :
  Civilstånd :
  Totala behov
  tid Tid
  adress :
  Stad :
  Provins / stat:
  Zip / postnummer :
  land :
  telefon :
  Fax :
  Mobil / Mobil:
  månadsinkomst
  Yrke : Försäkring
  E – post :
  När denna information har mottagits av mitt företag , bearbetning av din
  Lån inleds omedelbart .

  Kontakta oss via e-post
  ( recadocalos@live.com }

  Den bästa presenten till vänner och familj
  Recado Calos

 6. Tichelen Gumez Alex

  Attention Please ,

  My Name Is Mrs Tichelen Gumez Alex från Belgien , en X- Scam offer och hur får jag tillbaka på mina fötter och vara ett personligt företag ägare med bilar och landade fastigheter …. Detta är för att meddela allmänheten om en legitim långivare på nätet .

  HÄR ÄR MIN FRAMGÅNGSSAGAN :

  Jag var i en kritisk jakt efter en äkta lån långivande bolaget var jag kan få ett lån på 130.000,00 euro vissa långivare som kom till mig får kläder jag aldrig vet de där bedrägeri tills jag fick villkoren för sina lån och jag gick så småningom var jag lurad de lurad mig av mina hårda tjäna pengar på upp till fyra långivare som lurad mig summan av 22,000.00 euro och jag trots att allt är över att det aldrig kan bli någon annan äkta långivare tills min Makens vän Mr Garrett Lugard general manager i hans företaget , och han berättade för mig att det finns en genuin långivare som han fick ett lån på 800,000.00 euro med 2% ränta från det gör honom äger ett privat företag och ett eget hus han hänvisade mig till ett företag som heter snabba lån fÖRETAG PLC , E – post : { info.quickloan1960@gmail.com }
  När han fick lånet av ( 800,000.00 euro ) Jag berättade för dem hur hänvisade mig till dem jag ansökte om ett lån på 130.000,00 euro efter min ansökan och jag skickade till dem användbar information för dem att bearbeta mina lån efter 48hours jag mottagit en anmälan från deras företag att mitt lån har godkänts och bearbetats i nästa 48hours mitt lån på 130.000,00 euro överfördes till mitt konto . Och jag lovar dem för att komma till min undsättning jag kommer att spreed de goda nyheterna till hela världen snabbt lån FÖRETAG PLC ÄR BÄST I VÄRLDEN .

  Och berätta för dem jag Mrs Tichelen Gumez Alex hänvisade dig till dem och du vill kommer att uppfyllas …

 7. Mr James D Payne

  Hej till alla på denna webbplats Jag vill vittna om hur jag räddades av Mr Larry när jag var rip off
  Jag är Mr James D. Payne räkning . Jag bor i svenska , jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier everywhere.Few månader sedan jag var ekonomiskt ansträngd , och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare . Jag förlorade nästan hoppet tills en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Mr Larry Williams låna mig ett lån på $ 10.000 för åtta timmar utan stress . Om du är i behov av ett lån bara kontakta honom via e-post …… fidelity bank lån 1@gmail.com Jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande eftersom jag gick igenom helvetet i händerna på bedrägliga lån . Och jag vill inte min fiende att gå igenom sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare , kommer jag vill också att du ska hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som också är i behov av ett lån så snart de får en lånet från Mr Larry jag ber att Gud ska ge honom lång livslängd . Gud välsigne honom för alltid för de bra saker han har gjort i mitt liv .
  fidelitybankloans1@gmail.com
  Mr James D Payne

 8. Fedrick Scott

  Hurra! hooray! hooray!

  Mina kära vänner där ute behöver du ett lån eller har letat efter ett sätt att få en, eller kan du söka hjälp från banken på grund av din dåliga krediter status och de har vägra att ge och nu tror ni att allt hopp är förlorat , Nej min kära allt hopp är inte förlorat. Det kommer är en plats för lösningen på alla dina bekymmer och oro. Här är master planerare FEDRICK lån långivare .. Vi erbjuder våra lån med 2% ränta till alla oavsett om enskilda företag eller företag hur många kan vi räkna! Du kan kontakta oss idag på: (fedrickloanlender01@gmail.com) för enkel och tillförlitlig lån, är vår plikt att hjälpa dig ur din situation och sätta stopp för oro och ångest …. Motto: Det finns inget att svårt att Gud att göra.

 9. Ahmad

  Hej alla, jag heter Baktiono Ahmad Från Indonesien men bor här i sverige, vill jag snabbt att använda detta medium för att varna alla indonesiska som söker för lån i internet för att vara mycket försiktig så att inte falla i händerna på bedragare och fraudstars, det finns massor av falska lån långivare här i internet och få av dem är äkta, jag vill klippa ett vittnesbörd om hur Gud riktat mig till en Legit och riktig lån långivare som har förändrat mitt liv från gräs till nåd, efter att jag har blivit lurad av flera lån långivare här i internt, jag förlorat så mycket pengar genom att betala för anmälningsavgiften, isurance, moms och efter betalning jag fortfarande inte få mina lån. Efter så många månader av att försöka få ett lån på internet och blev lurad en kram summa pengar utan att få lånet från deras företag så jag blev så desperat i att få ett lån från en legit lån långivare på nätet som inte kommer att lägga till mina smärtor , sedan bestämde jag att kontakta en vän till mig som nyligen fått ett lån på nätet, diskuterade vi om frågan och vår slutsats hon berättade om en kvinna som heter Mrs Jeanne Roland som är VD för Jeanne Roland Loan Firm. Så jag ansökte om ett lån summa ($ 30.000) med låg ränta på 2%, så lånet godkändes enkelt utan stress och alla förberedelser där gjorde om överföring av lån och på mindre än 24 timmar efter registrering lånet insatta på min bank. Så jag vill råd någon i behov av ett lån för att snabbt kontakta henne nu på sin e-post på jeanne.loanfirm@gmail.com eller jeanne.loanfirm@financier.com. Hon vet inte att jag gör det jag ber att Gud ska välsigna henne för bra hon har gjort i mitt liv. Du kan också kontakta mig på baktionoahmad@gmail.com för mer info.

 10. anita

  Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

 11. kjell

  lån erbjuder inga initiala avgifter
  Vi är individer som erbjuder lån av något slag till någon kunna återbetala oss med mindre lägre räntor än bank över tiden.
  noteras väl: bara bankernas överföringsavgifter tas i laddning av låntagaren.
  För ytterligare information vänligen skriva till adressen:
  E-post: kjellrune72@yahoo.com

 12. Dubril Loan Firm

  Vi erbjuder säkrade och osäkra lån till privatpersoner, privat och offentlig verksamhet utan säkerhet.
  Vår ränta är till en överkomlig takt på 2% och vår låneprocess / upphandling är det bästa du någonsin kan få.
  Vi erbjuder lån av vilket belopp som helst och av någon anledning.
  Kontakta oss idag för ditt lån via
  E-post: dubrilloanfirm@gmail.com

 13. Vesna Smajla

  Vittnesmål om hur jag fick mitt lån, jag heter Vesna Smajla från Italien. Jag vill tacka fru Anita Brence som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag
  sökte efter ett lån för att lösa min skuld, alla försökte ta mig av mina pengar tills jag äntligen träffade fru. Anita Brence. Hon kunde ge mig ett lån på 10 000 euro. hon kan också hjälpa dig. hon hjälpte också några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hennes företag via e-post: (anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com) Jag tror att hon kan hjälpa dig. Kontakta henne för att få hjälp precis som hon hjälpte mig. Du kommer gärna att känna henne … Kontakta henne. Anita Brence på (anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>