Linköping var lite för stora i korken

Linköping var lite för stora i korken. Det var de efter bortamatchen mot Skellefteå med 3-0. Idag fick de sota för det hemma i Linköping och åkte dit med hela 8-2. Det tycker jag var ett bra svar på tal. Man ska aldrig säga att man är säker på hur en semifinal slutar men jag är helt övertygad om att Linköping har för dåligt lag för att kunna vinna 4 matcher mot Skellefteå. Jag törs efter i kväll säga Grattis till finalplatsen Skellefteå

2 kommentarer

  1. Lena Andersson

    Skellefteå AIK är Sveriges mest ekonomiskt dopade lag eftersom Skellefteå Kraft ägs av skattebetalarna och dess inkomster/vinst tillhör skattebetalarna samtidigt som Skellefteå Kraft har tillgång till ägarens/skattebetalarnas obegränsade ägarbudget vilket innebär att de inte konkurrerar på lika villkor som privatägda bolag, och därför är deras sponsring av Skellefteå AIK en form av ekonomisk doping som inte bör vara tillåten! Skellefteå AIK fuskar alltså!
    Linköping vet att de är chanslösa men för att få någon publik på hemmamatcher så måste de låtsas som att det finns hopp!
    Umeå riskerar att inte ens ha ett lag i Hockeyallsvenskan, så vi bör inte håna Linköping!

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Jag hånar inte Linköping utan skrev precis som de betedde sig. Skellefteå är inte mer dopad än andra lag. Hur mycket Skellefteå Kraft satsar vet jag ine men det är säkert det bästa varumäkesstöd de har nämligen att vara bäst i Sverige. Leksand skulle ju varit i konkurs om fått samma behandling som Björklöven och fler med dem.

      I Skelleftetå Kraft finns det inga skattepengar utan bolaget tjänar sina pengar på på sina kunder som vilket annat företag som helst som sponsrar idrotten. Ett bolag som genom åren gått mycket bra och som är bättre skött än de bolag som staten driver under den borgliga regeringen Det är kunderna i bolagen som står för fiolerna. Jag tycker ärligt talat att du visar på okunskap om de kommunala bolagen och även en naivitet som inte förstår att det är alltid kunderna som betalar allt för det finns inga pengar som är gratis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.