Företagsbesök av näringslivs utskottet

Företagsbesök av näringslivs utskottet. Två företagsbesök ett avklarat på Electrolux och snart kör vi igång hos Delta på Mariehem.

Sent i går kväll fick vi besked att Antisimex att de ville ställa in det planerade mötet. Det är inte ofta det har hänt för de flesta vill träffa oss . Men vill man inte träffa kommunen så vet vi det

3 kommentarer

  1. Carl

    Missnöjd lät du för att företag inte ville ha besök av dig!
    Bra att företag inte släpper in populister på arbetstid, för Lennart bara för det är väl år och ni lovar runt behöver det innebära att ”vanliga arbetare” vill lyssna på ert strunt!

    Eller tror du på fullaste allvar att ni kan regera ihop med Vänstern?

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Du [email protected]. Det här var inte jag utan det var vårt näringslivsutskott i kommunen där det finns 7 ledamöter från olika partier med tjänstemän. Jag kan tala om att alla andra företags som vi besökt en gång per månad sedan 1995 tycker det är jättebra att vi hälsar på dem och att de får berätta om sitt företag och vad de tycker är viktigt att vi gör för att vara en bra kommun för företagen att verka i.

      Det intressanta är att du ids kommentera då du inte vet ett enda dugg om dessa besök och inte heller trs tala om vad du heter och troligen har en fejkad mail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.