Kristna värdepartiet inget hot mot oss

Kristna värdepartiet inget hot mot oss. Så säger KD,s gruppledare i Umeå när det partiet säger att de ska ta röster från KD i för deras svek i abortfrågan. Vore jag kristdemokrat skulle jag vore orolig för varenda röst man riskerar att tappa. Visst har Kristdemokraterna varit abortmotståndare det vet vi väl.

Nu kanske inte KD behövs i riksdagen då alla de gamla borgliga partierna undan för undan ätits upp av partiet alliansen där moderaterna styr medklassiskt gammalt högerstyre. Där skattesänkningar går före välfärd. Jag skulle vara orolig om jag var i Veronica Kerrs kläder för folk gillar inte KD, s politik det syns ju i alla opinionsundersökningar där man riskerar att tappa röster till det nya partiet

En kommentar

  1. Liberalen

    Här har vi det vanliga tugget om skatterna och välfärden. Den som inledde skattesänkningarna var Göran Persson efter det att skattenivån ”peakat” 1993 när statsministern hette Carl Bildt. Men såvitt jag minns kom det då inga hyllningar från Holmlund & Co att Bildt värnade välfärden. Inte heller riktades det någon kritik mot Persson & Ringholm när skatterna sänktes. I själva verket fortsätter bara Reinfeldt samma skattepolitik som Persson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.