VEM FAN HAR GETT QUTAR VM

VEM FAN HAR GETT QUTAR VM. Det gäller ett kommande VM I FOTBOLL. Det är hög tid att fråga sig hur korrupt FIFA är när de gett gett Emiraten fotbolls VM. QUTAR är det land när snitt inkomsten är högst i Världen. De har en lön i snitt på 700 000 kr per år.

Vad man blivit rika av vill jag inte spekulera i. Nu byggs nya anläggningar och det är tusentals byggjobbare som fått sätta livet till och jobba utan några som helst mänskliga rättigheter. De har det sämre än djur och är egentligen slavar utan rättigheter och bara skyldigheterna.

Dags för Svensk och Europeisk fotboll att agera nu omedelbart. Flera tusen döda byggjobbare som dött som slavar för att göda de som bor i denna diktatur stat som inte vet ett dugg vad mänskliga rättigheter och människovärde.

Det är ett Emirat som är en diktatur där Emiren bestämmer och är världsfotbollen så korrumperad att man lägger VM där då är det helt andra saker som styrt än omtanken om sporten. Jag är säker på att köpa folk är helt legalt och det gäller säkert fri marknad mot att köpa sig vad som helst.

Fotbollen och andra idrotter har ett ansvar för att se till att alla människor är lika mycket värda vilket jag är säker på att kvinnorna inte har i QUATAR. Förtryckarregeringen finns överallt i det landet för vi har ju kunnat se hur det även förtrycks främst kvinnor som jobbar i deras flygbolag. Det är Royalismen i dess rätta skepnad.

Bryt förbindelserna med slavhandlarna och flytta VM till England, Frankrike eller Tyskland för de fixar VM på kort tid

2 kommentarer

  1. Daniel

    Några rättelser, BNP/capita var år 2011 102000 USD. Det är inte samma sak som snitt-lön. Sen är det en monarki och inte diktatur (även om skillnaden kan vara väldigt väldigt liten). På pappret har de avskaffat diskrimineringen av kvinnor, och det är fler kvinnor än män som studerar på universitetet. Men det innebär, tyvärr, inte att de inte diskrimineras fortfarande ändå. Kvinnor i Sverige diskrimineras än idag och vi ligger långt före i jämställdhetsfrågan. Människohandel är förbjudet enligt lag men förekommer till viss del (så även i Sverige, trist nog). Qatar är ett land som faktiskt förbättrar sig om än sakta.

    Sen är situationen för gästarbetare väldigt svår, men ord som slavhandel och diktatur känns aningen överdrivna.

    Källa:
    http://www.manskligarattigheter.se/DownloadCountryReport/Get/?f=DM5%2fMellanostern+och+Nordafrika%2fQatar%2c+MR-rapport+2011.pdf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.