Björklöven sparkade Jens Öman

Björklöven sparkade Jens Öman. ….. Om det är rätt får vi aldrig någonsin veta. Jag tillhör inte de som tror på hysterin att det alltid ska sparkas tränare. Jens tog Löven upp i allsvenskan och höll sem kvar. Löven har sparkat tränare förut och de som fått gå har gjort bra ifrån sig i sina senare klubbar och har det gått bättre efter tränarbyter. Både Fagervall och Karlsson har inte misslyckats dit de kommit och Fagervall ska väl leda Luleå nästa säsong.

Har jag förstått det rätt är det sportchefen som bestämmer vilket lag man ska ha. Jag tycker det var lite väl otur med skador som i alla fall inte beror på dåligt tränade spelare. Jag syftar på de hjärnskakningar man fick. De många andra skadorna gjorde att det fick slita mycket på de som var hela och då uppkom nya skador.

Jag tycker att försvaret som helhet inte hållit klassen över säsongen även om det blev lite hopp med Warg. Jag tror det behövs förstärkning på backsidan då blir nog även forwards bättre. Nu gäller det att få ihop ett lag och då gäller det spelare som passar ihop med varandra och de som alltid jobbar och sliter som Stefan Öman som gör ett bra jobb oavsett vart i laget han spelar.

Nu gäller det att få ihop ett lag ganska snabbt och en tränare som vill vinna och inte är rädd för att förlora.

Så håller vi på Skellefteå i kväll borta mot Färjestad.

4 kommentarer

  1. nisse

    Hur kan du som kommunalråd se till att Björklöven får förutsättningar att utveckla och bibehålla ishockeyn i Umeå?

  2. Kristoffer Grundström

    Hålla på Skellefteå? Alltså…………. Ursäkta mig, herr Holmlund, men jag är rätt säker på att dina kollegor från S i Skellefteå INTE skulle tänka sig att hålla på Björklöven om DE hade varit den här sitsen som Skellefteå är i nu. Jag hatar inte Skellefteå, men inte gillar jag dem heller.

    Jag håller aldrig på ett lag enbart för att de eventuellt skulle spela SM-final (för då hade jag inte följt Björklöven med den passion som jag tycker att jag gör) & skulle jag hålla på ett annat lag så är det alla lag förutom Skellefteå detta på grund av att jag inte kan se hur Björklöven kan få ut något bra av detta. Visst, många före detta juniorer från Björklöven spelar i Skellefteå idag, men de bryr sig mer om pengar & lätta matchserier än att de som Jon Palmebjörk visar hjärta.

    Du gör som du vill givetvis Lennart, men jag blir besviken när jag får se ett sådant här inlägg från dig.
    Riktigt besviken.

    Ha en för övrigt fin påsk & en fin sommar.

  3. andreas

    Haller med kristoffer till fullo. Tycker kommentaren ar obegriplig. Borde veta battre. Heja Fbk, I detta fallet. Heja loven!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.