Valupptakt med Margot Wallström

Valupptakt med Margot Wallström. Söndagen den 17 augusti har vi Socialdemokrater valupptakt eller kanske rättare sagt upptakt till slutspurten av valet här i Umeå och där har vi förärats med att Margot blir den centrala medverkande. Det är bra att hon kommer för att inspirera oss . Margot började ju sin aktiva bana i SSU här i länet.

Vi hoppas och vill fortsätta att leda både Umeå och länet. Jag är helt övertygad om att det är bäst för Umeå om man vill att Umeå ska fortsätta sin utveckling som den framgångsrika och växande kommunen i norr som är attraktiv att leva och bo i. Där man för en politik där jobben och välfärden står högst på den politiska dagordningen

Vi ställer i kommunen upp med ett starkt team under ledning av Hans Linberg och som sagt jag är säker på att det är det bästa laget för framtiden. Det blir betydligt lättare i framtiden både för Hans och Peter Olofsson om vi dessutom får en ny regering med Stefan Löfven som statsminister. Då kommer välfärden att gå före skattesänkningar och det behövs satsningar från staten både på landstinget och kommunerna som är de stora välfärdsproducentera. Med en politik för jobb finns resurser för mera välfärd.

Jag blev glad när vi fick beskedet att Margot Wallström kommer på besök den 17 augusti och medverkar med oss under dagens program som är mellan kl. 13-16 och vi återkommer med detaljerat program om några dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.