Margot Wallström tillbaka i politiken.

Idag bekräftade Stefan Löfven redan vad jag sa i min blogg den 1 augusti, Jag skrev då att Margot Wallström skulle vara den som partiet skickar hit för att delta i vår valupptakt här i Umeå.

Jag hade väntat mig att media redan då skulle dra den slutsatsen men medias sätt attfölja med och analysera finns det mycket att fundera över. Jag var till hundra % säker att hon skulle ha en roll i valrörelsen och en roll vid ett regeringsskifte. Självklart är vi glada att hon kommer hit på vår valupptakt för hon är en västerbottning i själen.

Vi har vårt möte i den nya vackara Broparken och det börjar kl. 13.00 . Det är också roligt att hon kommer till oss som är Europas Kulturhuvudstad och att vi är en av de kommuner i Europa som ligger bra till för att bli Europas miljöhuvudstad inom några år. Margot är hårt engagerad i miljöfrågorna och det hållbara samhället. Här ligger Umeå i framkant

3 kommentarer

  1. Pingback: Margot Wallström är tillbaka vilket jag berättade om den 1 augusti | Lennart Holmlund tycker till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>