Vilken klok jury som utsåg Chuck Berry

Vilken klok jury som utsåg Chuck Berry. I går fick han Polarpriset till min stora glädje. Ingen kan ha varit mer värd priset än just Chuck Berry. Han är Rocken Rolls fader inget snack om den saken.

Har just sett ett sammandrag från prisutdelningen på Konserthuset och festen på Grand. Alla artister har öst beröm över honom och man blir glad när man lät Jerry Williams sjunga You never can tell före priset delades ut. Det var även intressant att höra Amanda Jensen tolka Chuck Berry.

Synd bara att han inte själv på grund av hälsan inte kunde närvara men är man 88 år får man ha förståelse. Man såg också den glädje som alla i konserthuset visade när de spelade hans text och musik.

Tack Polarpriset att ni utsåg Chucken till pristagare som gjort så fantastiskt bra text och musik. Han har varit en av mina stora musikidoler sedan han kom med den befriande Rocken Roll musiken. Även övriga som spelade och sjöng ska ha ett beröm för sin tolkning av en riktig rock kung. Sammandraget ligger bra till priser framöver.

Rocken Roll överträffar allt inom musiken och det är många artister världen över som haft nytta av Chuch Berry. Du var mer än värd priset

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.