Inte en dag utan avslöjanden om SD

Inte en dag utan avslöjanden om SD. För någon dag sedan avslöjades att det fanns misstanke om skattebrott hos Sverigedemokraterna. Nu har det avslöjats att en i toppen av SD skrev anonymt på hatsajter som Avpixlat
”Araber har våldsammare gener” och mycket mera

Det och många andra med rasistiska inlägg har gjorts Sverigedemokraternas förstanamn i Stockholm, Christoffer Dulny, Det är Expressen som är duktig på att avslöja vilka personer som SD har på sina valsedlar.

Christoffer Dulny har varit pressekreterare på riksdagskansliet, är politisk samordnare hos SD-ledaren Jimmie Åkesson, ordförande för SD i Stockholm och partiets förstanamn till kommunfullmäktige.

Expressen och Resarchgruppen avslöjar nu att Dulny registrerat anonyma kommentarskonton på Avpixlat och politiskt inkorrekt där han i mängder av inlägg och mejl skriver hatiskt om muslimer, romer och invandrare generellt. Expressen har i stort sett nya avslöjanden flera gånger om dagen

Det är bra att det avslöjas vilka som leder Sverigedemokraterna och samtidigt är det märkligt för att inte säga mycket märkligt att de har fått så stort förtroende i oppinionsundersökningar. Det går inte bygga ett samhälle med de värderingar i ett öppet Europa och en öppen värld. Att förfölja vissa grupper av människor på grund av etnisk tillhörighet, tro, sexuell läggning eller vad det kan röra sig om skapar bara konflikter i samhället.

Ni som redan röstat på Sverigedemokraterna har dock 4 dagar på er att ändra er. Det är bara att gå till vallokalen på söndag. Jag har svårt att förstå hur man är funtad när man ger SD sin röst om man vill leva i ett sånt samhälle som de förespråkar och har så många mörka krafter på sin valsedel.

2 kommentarer

  1. Bert

    Samtidigt förstår man människor som är arbetslösa där a-kassan knappt ger nåt eller där människor lever dag för dag med försörjningsstöd. Samtidigt väller det in invandrare, flyktingar som kommer för att här är arbetslösheten ”låg”. Man tror här finns jobb.
    Men här finns bara bidrag som tas från de som slagits ut och där en nyliberlism slår sönder alla sociala skydd.

    Med SD lär det aldrig bli bättre även om de skulle ”slänga” ut alla invandrare.
    Så vad ska vi rösta på.
    Sossarna vill ju också ha en arbetslöshet på ca: 7 % och de lär inte förbättra socialförsäkringarna ej heller riva upp jobbskatteavdrag.

    Vem ska det röstats på när inget hopp finns med det politiska system som idag utövas. Där målet är fler och mer skattesänkningar för en rik högavlönad grupp.

    Det enda jag ser som räddning är rösta så rött som möjligt ju rödare ju bättre

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Rösta räödare tror jag inte är det bästa uta nrösta så att Stefan får så stort mandat som möjligt . Däör det varit rödare har det helt enkelt gått åt skogen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.