Björklöven ligger nu sist i allsvenskan

Björklöven ligger nu sist i allsvenskan. I går blev det ännu en förlust för Löven som gör att man hamnar på sista plats i serien. Kunde inte se matchen men enligt media var Västerås det bättre laget. Förmodligen håller man inte bättre kvalité så risken är uppenbar att det blir kval igen.

Från ledningen trodde man på bättre resultat men hur man kunde ha den förhoppningen får vi aldrig svar på. Visst har man haft mycket skador i år och det hade man även förra säsongen men även det kan ju ha en orsak. Det är alldeles för få skott och det känns som om man är mer rädd för att förlora än att våga vinna. Anfallsspelet är för dåligt råder det ingen tvekan om.

Vad man gör åt detta har vi inte hört eller sett något av. Vi har fått höra att man satsat på ett bra försvarsspel men att bara försvara sig vinner man inga matcher på. Torsdag är det en ny hemmamatch och tyvärr tror jag motståndet är för bra för att man ska lämna bottenplatsen. Det känns hopplöst som de spelar nu.

2 kommentarer

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Men är du fullständig fel ute. Den här bloggen handlade om att Björklöven ligger sist i Allsvenskan skärpning. Dessutom är du så feg att du törs inte tala om vem du är men jag har ju ditt IP nummer så jag kan tala om för VK,s läsare vem du är i alla fall som ett nummer i datormn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.