Regeringens budget går igenom om

Regeringens budget går igenom om. Det är skrämmande att media tycks tro att alliansens budget kan gå igenom riksdagen. Då förutsätter man att det blir alliansens förslag blir det förslag som blir motförslag mot regeringens förslag .

Vore jag gruppledare i riksdagen skulle jag rekommendera att man röstade för att Sverigedemokraternas förslag skulle bli motförslag till regeringens förslag.

Då får vi se var alliansen står vill de ha en främlingsfientlig budgetpolitik som vill ha ett samhälle där inte alla människor är lika mycket värda eller ett samhälle där motsatsen råder. Jag tror den vägen är rätt väg att gå för att främlingsfientlighet bara ställer till med ett helvete

Eneroth ta och samla gruppen och enas om att göra Sverigedemokraternas budget till motförslag mot regeringens förslag. Röstar alliansen för en budget styrd av främlingsfientlighet då får vi finna oss i att Sverige blivit rasistiskt och i ett nyval ta strid för alla människors lika värde oberoende av sexuell läggning, ras, religion, med mera.

8 kommentarer

  1. Steppe

    Nej, du har fel Lennart. Det är regeringen som bär ansvaret nu. Det har gått att skylla på Alliansen i åtta år eftersom de suttit vid makten men så är det inte nu längre. Socialdemokraterna har valt att regera i en historiskt svag minoritetsregering så nu får de stå för det och ta ansvar för den situationen. Att försöka förvandla något så otroligt viktigt som en budgetförhandling till ett ”test” för Alliansen är inte seriöst på något sätt.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Jag skyller inte på alliansen utan jag säger hur jag tycker man ska göra om man vill igenom sin budget och inte ett nyval. Jag vill att regeringen ska få igenom sin budget

  2. urban wikman

    Eller så hade S kunnat snacka ihop sig med M och gänget innan man presenterade det, försöka komma överens om en gemensam budget för i år har det sett ut som det har varit tuppar mot varandra utan intresse att ge och ta. Varför inte se mer till landets bästa än till individernas egon?

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Ja visst är det så men det som kan ske är att alliansen vill ha med Sverigedemokraterna att göra fast de törs inte säga det.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det handlar inte om att ta ställning för utan att motverka att de får inflytande

        • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

          Då har du inte fattat att det går ut på att få igenom sin egen budget och inte en alliansbudget som stöds av SD, höger som höger men vänster som budget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.