Det är ändå något som är fel i Löven

Det är ändå något som är fel i Löven. Igår när de hade chansen att genom seger komma närmare i toppen

Var inte på matchen men alla referat säger att det var dåligt. Det gäller att alltid att ge järnet .

3 kommentarer

  1. Eva

    Löven ägs av Leif Danielsson o han har tjänat sina miljoner på gambling… Jämför med odds o vadslagning sidor samma sak med v75 finns mer pengar för L.D att tjäna i Norge. Förstår du nu vad som händer när man säljer sig som du har sålt Umeå till dessa typer? Du sitter med resultatet och beklagar dig allt försent.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det var länmge sedan jag läste någon som kommenterade min blogg som var så okunnig om det personen skrev som du, du skriver [email protected] men den tror jag är en falsk adress men jag ska kolla och tala om hur det är men jag vet ditt IP nummer så du behöver inte vara oroligt att du kan vara hemlig i sådant skitsnack för att vara ärligt.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Du är verkligen ute och cyklar för Leif Danielsson äger inte Löven så är det klart. Du gör mycket grova anklagelser i ditt svar men jag publicerar det ändå och ska bara kolla om din mail är korrekt. Jag har dit IP nummer och det kan jag använda mot dina anklagelser mot mig för det du gör är brottsligt. Jag kommer att lägga ut ditt IP nummer om din mail inte finns

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.