Media granskar inte alla inte allt åt alla

Media granskar inte alla inte allt åt alla. Det är obegripligt att de inte granskas som andra. De finns i Umeå och har en del aktiviteter som en del hakar på.

Dessa aktiviteter är av olika slag och gynnar inte Umeå.. Aktioner självklart en sak och det har ett syfte Det har jag inte sett röken av i medias granskning . Nog borde väl de som granskar känns till deras syfte

Jag behöver bara citera vad som de säger själva. De erkänner helt öppet att är revolutionärer och det innebär helt klart att de vill använda revolutionen som medel för att nå sina mål.

Alla de platser och områden som de arbetar med har som mål att starta revolutionen. Vilken politisk inriktning grupper eller partier har som jobbat med revolutionen behöver jag nog inte ytterligare berätta om.

Däremot är det helt klart att det finns inget samhälle som uppstått på grund av revolution som människor velat leva kvar i och utan att ta i har det blivit totalitära stater där revolutionärer haft makten.

De är en form av kommunister som ställer till det och gör det för att skada samhället och de tar ingen hänsyn till de demokratiska spelreglerna och varför granskar inte media den typen av kommunister är för mig helt obegripligt

11 kommentarer

  1. J. Cederlund d.y.

    Historielösheten hos herr Holmlund är skrämmande! Nog för att det socialdemokratiska styret har mycket till över att önska, men att kalla Sverige för diktatur eftersom vi hade en revolution 1809 tycks lite väl magstarkt. Precis som man förvisso kan ha invändningar mot styret i Amerikas Förenta Stater, men trots det knappast med hedern i behåll kan kalla den nationen en diktatur.

    Nej herr Holmlund, bättre än så får kommunalrådet nog prestera om han vill ta äran av Allt åt Alla som trota allt gjort mer för Umeås utsatta än kommunalrådet varit ens i närheten av att göra.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Sånt här håller en del på med. Du hänvisar till en Webbplats punchverandan.se som är avstängd och du som skrivit har följande email och jag tror ingen får fram ett svar till dig [email protected] och jag har även ditt IP nummer. Allt åt alla är revolutioner och det finns på er hemsida och jag tror ingen eller ytterst få vill ha ett samhälle som ni vill

        • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

          ganska enkelt är det för vill man prata med mig ska läsarna få veta vem det är. Har man skrivit till mig i kommunen svara jag aldrig på en som är anonym, men här kan jag tala om för läsarna veta vem som skrivit. Det är den riktiga offentlighetsprincipen. Nu kommer jag att överväga om jag ska publicera någon kommenentar.

  2. David

    Det är väl bara att börja granska dem själv? Jag menar; de är inte jättestora och har inte så mycket medlemmar eller agenda.

    För övrigt apropå revolutioner; Den franska revolutionen var ju ganska lyckad eller hur? Den spred borgerlighetens makt över hela världen. Och många verkar vilja bo där. (Fast visst, jag håller med om att den ledde till marknades diktatur)

  3. pelle

    Hej Lennart Holmlund! Du blir den första som vi skickar till tvångsarbetsläger när revolutionen startar! Du och dina likar ska få hacka kol i en skitig gruva tills ni inte orkar mer, då gör vi hundfoder av er! MVH Revolutionen är här

  4. Roland Larsson

    Det är intressant att du tycker det är viktigt med IP-adressen. Det ger jag fullständigt fan i, jag har ju gett alla uppgifter. Viktigare är att veta varför du skulle vara så viktig politiker att följa. Vad tycker du om tex. den massiva invandring som sker till Sverige. Vad tycker du om Fas-3.. Hur ska vi få Sverige på fötter igen? Går det och hur ska det gå till i så fall? Har du några skarpa förslag.
    Roland/ f.d. Långvattnet. Numera SD-sympatisör- OBS! Inte rasist utan värnar om landet!

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det är mycket sorgligt om du blivit SD are. Men som princip tycker jag att de jag ska svara ska kunna stå för vem de är. Jag vill inte debattera med okända och har ingen skyldighet egentligen eftersom jag inte har någon skyldighet att att publicera. Jag kan få många rena hat mail om man skriver något om SD,are som ett exempel och när jag provar skicka ett mail till den som skrivit går det inte fram för deras mail finns inte och till och från kommer samma ip adress upp från olika namn

  5. Erik Karlsson

    ”De är en form av kommunister som ställer till det och gör det för att skada samhället och de tar ingen hänsyn till de demokratiska spelreglerna och varför granskar inte media den typen av kommunister är för mig helt obegripligt”

    Villa typ av kommunister föredrar du, undrar jag? Sånna som inte sysslar med solidaritetsarbete medsamhällets mest utsatta istället för att sprida hatiska rykten kanske. Eller är det att de kritiserat din vision av Umeå som klämmer åt skon?

    Ska du hänga ut mig med IP-adress nu också, för att du får kritik?

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Min blogg handlar om kommunister som kallas allt åt alla och jag vill inte leva i ett samhälle där de skulle ha makten. De vill ha diktatur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.