Döp om alliansen till nya SD

Döp om alliansen till nya SD. Under en längre tid har framförallt moderaterna för lura till sig folk i val genom att likna oss i argumentationen och kallat sig det nya arbetarpartiet och de nya moderaterna.

Nu är det dags att kalla sig de nya Sverigedemokraterna då de nu satt sig och vill fortsätta och styra Sverige med stöd av dem. Visserligen har de gjort det hela förra mandatperioden men nu är de klart att de vill göra detta när de fått Sverigedemokraternas stöd för sin budget och inte vill samtala med Socialdemokraterna.

Nu fick vi även ett ansikte på hur nuvarande moderata riksdagsgruppen tolkar sin partiordförande som fortfarande heter Fredrik Reinfeldt. De nya Sverigedemokraterna = moderaterna vill inte ha ett samtal över partigränserna om att hålla Sverigedemokraterna utanför utan vill tillbaka till maktens korridorer och fortsätta styra med SD.

JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT STEFAN LÖFVEN VÄLJER VÄGEN ATT UTLYSA NYVAL I STÄLLET FÖR ATT LÅTA BUDGETEN SOM ALLIANSEN LAGT GÅ IGEN RIKSDAGEN MED STÖD AV SVERIGEDEMOKRATERNA

2 kommentarer

  1. Pingback: Att ”rita om den politiska kartan” | Häxanmexan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.