Förslag om bättre integration haglar från…

Förslag om bättre integration haglar från allianspartierna. Nu har under den senaste tiden förslaget om man ska klara integrationen med olika innebörd kommit från nästan alla partier i alliansen. Flera förslag men kanske främst från Folkpartiet har inslag av främlingsfientlighet. Ska se detta som ett steg att de vill närma sig Sverigedemokraterna ? Ja vad vet vi men i Norge har de borgliga tagit in ett främlingsfientligt parti i sin regering. Skulle inte förvåna mig att alliansen även i Sverige blir mer främlingsfientliga .

Den stora frågan man bör ställa sig nu är om de olika förslagen inom integrationspolitiken är ett tecken på att alliansen håller på att upplösas eller i alla fall mjukas upp. Nu har snart alla partiledare som var med när alliansen bildades.

När de nu är i opposition kommer förslagen om ny politik och om man ville ha en ny politik varför ändrade man inte politiken . Hörde att C ville bygga enklare bostäder och vad står det för. Ska det byggas upp getton med enklare bostäder som egentligen måste innebära lägre standard där ska invandrare och flyktingar bo. Alliansen har inte haft en bostadspolitik och har staten velat har man själva byggt bostäder i något statligt bolag.

Sist men inte minst gjorde inte alliansen något åt integrationen under sina år i regeringen. Är det så att det är moderaterna som varit bromsen eftersom de tre övriga nu kommer med nya förslag. Nu spekulerar media vitt och brett om alliansen och vem som gjort vad nu när Hägglund slutar.

En kommentar

  1. Erik

    …och vilka förslag inkom oppositionen med under Alliansens regeringsinnehav? Inga vad jag vet. Förutom MPs och Alliansen ”deal” förståss. Och inga förslag nu heller av den nya regeringen efter mer än 100 dagar. Vart vill du komma Lennart? Vad är det du vill säga? Egentligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.