Mycket bra jobbat av polisen i Västerbotten

Mycket bra jobbat av polisen i Västerbotten. De har avslöjat en riktig stor liga som haft Skellefteå som leveransort. Antalet misstänkta försäljningar är många och det är minst 4000 till antalet. Det är nog den största kända narkotikahärvan i Sverige.

Den som haft en central roll i detta är en 26 årig man som bor utanför Skellefteå. Han har använt nätet och nätsajter. Nu har polisen gripit 4 män varav tre kommer från Skellefteå och en från Piteå som häktats men sedan har en av Skellefteborna släppts men han är fortfarande misstänkt för narkotikabrott. Polisen i Västerbotten ska ha beröm för detta goda arbete. Knark ska alltid bekämpas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>