VK,s Näslund ute på grumligt vatten

VK,s Näslund ute på grumligt vatten. Jag brukar mig inte lägga mig i hur andra partier jobbar och tänker inte göra det nu heller. VK har speglat hur en person som nyss flyttat hit och blivit missnöjd över hur MP agerat ,det bryr jag mig inte heller om och vet inte ens vad det är för typ av person.

Däremot funderar jag på VK,s ansvarige utgivare då han blandar korten väl mycket när han i en krönika skriver attinte fått tag i Nasser Mosleh. Han skrev att Umeå kommun arvoderar honom med drygt 40 000 i månaden och då borde han svara. Där är han ute och cyklar. Det arvodet har Nasser för det jobb han lägger ned i kommunen inte för det ideella arbetet han gör internt i miljöpartiet. Den som fört fram kritik gäller inte det kommunala uppdraget.

Jag skulle tro att miljöpartiet har samma arvodesregler i partiorganisationen som vi har och Ingvar Näslund vi har inga arvoden för det arbete vi gör i partiorganisationen.

Jag tycker det var en märkligt beteende från Näslund som ansvarige utgivare att påstå att man måste svara för man har arvode i kommunen när detta gäller Miljöpartiets inre arbete och har inte ett dugg att göra med kommunen där han är arvoderad.Umeå kommun har inte kommunaliserat Miljöpartiet och inte heller något annat parti

En kommentar

  1. Anders Rålin MPSK

    Grumligt verkar det vara.
    Tänk att Holmlund fortfarande är så mycket politiker.
    Citat:
    ” Jag brukar mig inte lägga mig i hur andra partier jobbar och tänker inte göra det nu heller. ” ….
    Men ….osv. osv…………………

    Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.