Jan Björklund byter fot igen i politiken

Jan Björklund byter fot igen i politiken. Han har i minst 20 år bara pratat om skolpolitik men nu byter han till försvarspolitik då han inte längre vill vara kvar i försvarsberedningen eller vad det nu kallas. Nu ska han ha 18 miljarder mot är regeringens sex som var budet från början men som regeringen redan höjt.

Han har skällt på S-regeringens neddragningar på försvaret som var en uppgörelse mellan S-C men har sedan gått med på mycket större nedskärningar av pengarna till försvaret. Vart han ska ta pengarna talar han inte om. Men däremot vill folkpartiet gå med i Nato.

De andra partierna från Fd alliansen stannade dock kvar och fortsatte och kom fem till en uppgörelse. Analysen om mera pengar bygger på att Putin beter sig på ett krigiskt sätt. Hur allvarligt det är törs inte jag bedöma.

Björklunds tid som skolminister var allt annat än bra för barnen. Resultaten sjönk liksom skatteskalorna för de som tjänar mest. Han har inte fått betalt för att enbart pratat om den och provar nu med andra saker än skolan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.