Tron kan visst försätta berg

Tron kan visst försätta berg…… Det har i alla fall jag haft svårt att inse men det finns tyvärr fall när detta sker. Jag tänker på självmordsbombare gör sina attentat och spränger sig själv till döds.

Enligt uppgifter har det ibland varit barn och främst unga flickor som agerat. Det här måste i så fall ha skett med föräldrarnas goda minne. För mig är det nästa otänkbart att föräldrar på detta sättet offrar sin barn. Offrar är nog inte rätt ord utan de mördar sina barn.

Det gör även alla andra som rekryterar självmordsbombare, de är mördare. Jag tror ingen tagit på sig rollen utan att någon legat bakom och rekryterat till ett attentat mot andra människor. Det är helt enkelt ofattbart att dessa terrorister på detta sätt utnyttjar religionen och varför döms ingen som rekryterat dessa självmordsbombare.

En kommentar

  1. Lars Flemström

    Terroristerna i nordösta Nigeria har utplånat hela städer och gjort räder mot skolor och rövat bort hundratals skolflickor. Självmordsbomarna har varit i ålder sju år och uppåt. Ytterst osannolikt att föräldrarna är tillfrågade.

    Enligt pressuppfifter idag har IS utnämnt en guvernör över flera sydostryska delrepubliker, bl.a Dagestan, Ingussien och Tjetjenien. Minst 2.000 IS- krigare i Syrien och Irak kommer därifrån. På vilken sida står EU och Sverige? Det kan man fråga efter beslutet att förlänga handelskriget mot Ryssland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.