Bobbi Kristina dotter till Whitney Huston dog

Bobbi Kristina dotter till Whitney Huston dog. Hon började med droger tidigt och var fast i narkotikaträsket tidigt. Det blev en del media när jag tyckte att Huston var en dålig mor som knarkade med sin dotter. Och det tycker jag forfarande för hon var ett barn och enligt barnkonventionen har barn rätt att växa upp i en knarkfri miljö. Nu är Bobbi Kristina Huston död efter att ha legat i koma sedan början av året efter en överdos. Hon blev bara 22 år

Knark dödar det är helt klart och knarket måste bekämpas då det för med sig så mycket tragiskt för de som blir brukare deras familjer och samhället i övrigt. Det är fruktansvärt att vissa länder legaliserat hasch som är inkörsporten till tyngre droger

3 kommentarer

  1. tobbe

    Drog politiken att bestraffa och hata alla drogmissbrukare funkar inte. Vi måste ge vård till de som fastnat i drog missbruk. Läs på om ämnet innan du skriver ett inlägg. Den drog politik du tror på har inte funkat och måste.ändras. Läs boken chasing The scream så lär du dig mer om ämnet.

  2. Jan Hägglund

    Återigen har det visat sig befogat att betona det negativa med knarkandet. Då jag stödde Holmlund i denna fråga (vi har ju en historia av konflikter) så frågade folk mig: hur kan du stödja Holmlunds kritik av w. Huston. Jag svarade ”dels eftersom han har rätt i kritiken mot stjärnan, dels eftersom han är en av de få som vågar säga bekämpa knarket överhuvudtaget”.
    Då fick jag höra, ofta från folk som själva ALDRIG vågat säga ”bekämpa”knarket”, att det var ju inte själva kritiken som var fel. Det var dålig ”timing” – kritiken kom så nära W. Hustons död.
    Vilket snack.
    Det är naturligtvis INGEN W. Hustons släktingar, eller nära vänner, som läser en blogg från ett kommunalråd i norra Sverige. De enda som tog illa vid sig var de som själva inte vill höra orden ”bekämpa knarket”. Nu, då Hustons dotter också är död, visade det sig hur rätt kritiken var. Men det skulle inte förvåna om beskäftiga personer återigen kom med kritik för dålig ”timing”. De som inte vill att andra angriper knarket hittar ALLTID ett skäl till att det är dålig ”timing”.
    Men vi som vill ”bekämpa knarket” måste fortsätta med det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.