Rätt person Kee Marcello vann Stjärnkusken

Rätt person Kee Marcello vann Stjärnkusken. Min förhoppning strax före sändning att Kee skulle vinna stjärnkusken. Bra synd tycker jag att en final av den arten måste vara inspelad. Nu hade inte resultatet kommit ut men det var ett spännande upplopp som avslutades med ett målfoto. Vinnarpriset var även en del i en travhäst.

Kee har sagt att han blivit heltänd på trav och kommer att fortsätta men enligt uppgift har programmet lett till att många intresserat sig för trav och hästar. Hästar är oerhört fina djur att umgås med och de gillat att bli klappade och ompysslade.

Idag är det trav och V75 igen med fina tävlingar på Rättviks travbana och i första avdelningen dyker det upp en ny snackhäst i form av Nimbus C.D En mycket vacker häst och dessutom segervan och troligen vinner han första avdelningen och är storfavorit. Hästen tränas av Stefan Hultman och körs av Örjan Kilström. Det är ett förslag från mig till en bra spik. Vi är ett gäng på fem personer som spelat ihop i många år och vi ska prova att spela Harry Boy ett par veckor för att se om det går bättre än det gjort ett tag. I Harry Boy tar datorn ut systemet. Spela och lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.