Nu vill Moderaterna satsa fler poliser

Nu vill Moderaterna satsa fler poliser. Återigen undrar jag varför det kommer nu och inte ens fast i den budget som gäller för detta år som var moderaternas med stöd fanns inte en krona i budgeten. Moderaterna har styrt i 8 år och det är brist på poliser. Jag funderar varför inte moderaterna gjorde detta då de styrde. Då ville man inte satsa för då gick allt till skattesänkningar före.

Det är många åtgärder som behövs. Efter lång tid i Brå vet jag att att det är många poliser som lämnar yrket på grund av arbetssituation och löner. Jag tycker eller tror mycket på förebyggande arbete.

Vi har haft ett bra samarbete med polisen under min tid i Brå då vi i kommunen tillsammans med polisen jobbat mycket med det förebyggande arbetet vilket gett lägre brottslighet men följderna har blivit att arbetet med låg brottslighet gett färre poliser. Gärna fler poliser men jag tror mer förebyggande arbete främst mot droger och ungdomar ger bäst resultat

En kommentar

  1. Gunnar Karlsson

    Jag kan hålla med dig om att arbeta förebyggande men hur har det varit och hur är tillståndet? Drogerna har vällt in i landet och förstört för många. Men politikerna tiger still.Jag tror man skiter i att ta ett ordentligt grepp mot droger.Många orsaker bla det rent ekonomiska och brist på solidaritet med sämre ställda. Nu gäller bara jobbskatteavdrag . Höj skatten några kronor så har vi råd.Men då kan inte medelklassen åka på charter och inte köra jeep i stan.Hemska tanke!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.