KD partiledare har inte partiets förtroende

KD partiledare har inte partiets förtroende. På annat sätt kan man inte tolka beslutet att lämna DÖ. Det innebär att de vill att SD ska ha inflytande. Att man inte har förtroende i en fråga som förhandlats fram med alla andra partier inför att ett nyval var utlyst visar på att den partiledaren är något att diskutera med. Var jag moderatledare skulle inte jag göra upp med henne. Vad som nu händer sedan, är det dags att riva upp försvarsöverenskommelse, pensionsöverenskommelsen eller någon anna blocköverskridande om andra hakar på

KD brukar förhålla sig till kristna värderingar och nu såg jag kuppmakarna dricka champagne i en lokal som det är förbjudet att medföra drycker in och dricka. Det agerandet var självklart till för att håna partiledaren inför kongressen och folket. Men bryter mot regler där alkoholförtäring inte får ske.

Jag undrar hur Alf Svensson mår när han såg detta. Det är klart att det är ett parti med djupa interna konflikter på den centrala nivån som jag inte skulle vilja diskutera något med. Ett nytt KD med fötterna inne hos Sverigedomokraterna

4 kommentarer

  1. Sixten Jonsson

    Vilken fantastisk fredag.Just när man hade resignerat som företagare med alla fientliga förslag från vänsterregeringen så faller Dö överenskommelsen. Nu finns faktiskt lite hopp om en ny framtid.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Ingen vet vad som händer nu och jag tror inte det blir ett samarbete från M,C och Fp med Sverigedemokraterna om en gemensam budget

  2. Gäst

    Att se dig Lennart förfasas över andras alkoholbruk (ett glas champagne) är snarast komiskt, varken du eller ditt parti har väl gjort sig kända för att spotta i glaset?
    Har det inte förtärts alkohol vid samtliga socialdemokratiska valvakor i diverse lokaler?

    Att sen förfasas över att KD ges orimligt stor makt att styra och ställa i frågor, och samtidigt företräda ett parti som låter Kommunister och verklighetsfrånvända miljömuppar styra blockets politik är ju extra krydda på moset.

    Jag har inte sett ett enda rakryggat betende från sossarna på åratal, bara oheliga allianser för att trygga den egna makten, och brutna löften på löpande band.

    I valrörelsen hette det ”vi ska inte höja bränsleskatten, det är redan för dyrt att tanka” sedan vek man ner sig för miljöpartiet och lät dom äga den frågan.

    Grattis Lennart, ni har lyckats sälja ut all trovärdighet.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Visst tar jag och många med mig oss ett glas men i kongressalen i Västerås är det förbjudet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.