Kineser kan klona folk om de vill

Kineser kan klona folk om de vill. De har i alla fall tekniken att göra det och skapa mänskliga kloner men avvaktar. De vet inte hur folk kommer att reagera. Det säger en kinesisk forskare med namnet Xu Xiaochun, som står bakom företaget Boyalife Group till nyhetsbyrån AFP.

Från och med år 2020 räknar företaget Boyalife Group och dess partners med att börja klona en miljon kor om året vid sin fabrik som snart ska öppna i kinesiska Tianjin.

Tillsammans med den statliga kinesiska vetenskapsakademien vill man i nuläget ta fram klonade primater som man kan använda för att forska om mänskliga sjukdomar. Ett nästa steg vore att klona människor.
 Tekniken finns där, säger Xu, som menar att människan i framtiden kan få fler möjligheter att reproducera sig.
Tyvärr så är det i nuläget enda sättet att skaffa barn att den ena hälften är dess mamma och den andra dess pappa. I framtiden kanske man har tre val i stället för ett.

Man kan fundera vart vi är på väg samtidigt som vi har enorma problem med miljön. Det borde vara en bättre affärside att finna metoder och finna system som klonar växter att ta reda på koldioxiden om det nu inte redan finns. Det är klart att i ett sånt land som Kina med så mycket folk och med så många studenter kommer det fram en massa nya forskningsresultat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.