Knepigt när polisen inte törs säga sanningen

Knepigt när polisen inte törs säga sanningen. Det har framkommit att det skett övergrepp på festivalen We are Sthlm och Stockholmspolisen anklagas för att ha mörkat flera sexövergrepp på unga flickor som ska ha begåtts av flyktingungdomar under ungdomsfestivalen We are Sthlm enligt Dagens Nyheter, Gärningsmännen var, enligt DN:s källor, ofta unga utländska män som kommit till Sverige utan föräldrar.Det är självklart åt skogen och man ska se över vad som hänt.

DN, granskning visar att polisrapporterna inte förts vidare. En polisrapport ska väl innehålla allt som hänt. Men samtidigt jag är inte alls förvånad om jag ska vara ärlig. Har polisen gått ut och sagt som det sägs att det är flyktingungdomar som agerat har de varit både rasistiska och främlingsfientliga och gått Sverigedemokraternas ärenden

Därför hoppas jag verkligen att det kommer fram orsaken till att man ”mörkat” , idag blir man kallad vad som helst om man inte följer de normer som vissa media anser och vissa vänsterelement tycker är rätt. Jag har sagt det och kan återupprepa att det är många som tar död på det fria ordet och ingen törs säga sanningen för de vill inte bli utsatta för ett mediadrev. Så enkelt är det. Ett media som aldrig någonsin granskar varandra.

Polisen säger att vi mörkade inte övergrepp Efter avslöjandet att många flickor ofredats av pojkgäng under en festival i Stockholm har polisen kritiserats för att ha tonat ned händelsen. Polisens presschef Varg Gyllander medger att man gjort fel och borde berättat om det inträffade, om polisinsatsen och om problematiken.

Vi skulle inte ha berättat etnicitet
och ursprung på de misstänkta. Det gör vi inte i normalfallet. Vi har misslyckats i kommunikationen men jag vill inte kalla det mörkning, säger polisen.

Nu kommer det även fram att det framkommit ett 20 tal anmälningar om ofredande på lika sätt i Kalmar under nyårsfirandet. Men det finns även rapporter från Värmland och Skåne när stora killgäng ofredar flickor Det är säkert fler ställen och här gäller det att hjälpa polisen och vittna.

I dagens täta mobilanvändande går det bra att fotografera. Alla måste hjälpa polismännen med vittnesmål. Men än en gång har det här runnit ut i sanden om inte polisen hållit tyst om detta och gått ut med info direkt efter festvalen och DN börjat granska ?

2 kommentarer

  1. Gunnar Karlsson

    Är det någon som har förtroende för Polisen idag, jag har det i alla fall inte. Jag har inte heller förtroende för Sverige överhuvudtaget. Vart är vi på väg? Kanske mot avgrunden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.