Kan det vara möjligt att USA vill ha Trump

Kan det vara möjligt att USA vill ha Trump. Jag menar självklart som USA, nästa president. I går var det en lite kaotisk debatt i New Hampsihere mellan de republikanska presidentkandidaterna. En av kandidaterna kom inte in på scen i tid men framför allt blir man mörkrädd när man hör vilka uttalanden Trump gjorde.

Blir han president lovade han att återinföra skendränkningar som förhörsmetod. Men inte nog med det utan han sa vidare ”Jag skulle återinföra en helvetes massa värre saker – värre än skendränkning” En president med den typen av åsikter som han framfört begriper jag inte vad som rör sig i huvudet på amerikanerna när har får så högt förtroende bland dem. Han kan vara ett reellt hot mot världsfreden om han blev president. Världskrig har ju kommit till när länder haft konstiga ledare.

En kommentar

  1. Sixten

    Ja man häpnas när man hör hans planer och ambitioner.Men enfördel med hans uttalande är att han skrämmer skiten ur den professionella vänstern som inte begriper att hans kandidatur inte kommer att räcka så långt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.