LUF i Stockholm har tappat allt förnuft

LUF i Stockholm har tappat allt förnuft. De tog ett beslut i går att de tycker det borde vara lagligt med incest och nekrofili.LUF lika med liberalernas ungdomsförbund
 Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm. De säger att syskon över 15 år ska med varandras samtycke få ha sex.
 Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.

Som om inte detta var nog tog de beslut om att man bör tillåta en form om nekrofili. Man ska kunna testamentera sin döda kropp till någon som vill ha sex med kroppen sedan man dött.

Så är de unga liberalerna som ska ta efter nuvarande liberala ledningen. Man funderar vart är vi på väg när detta är den nya liberalismen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.