Vilka strömningar finns inom Liberalerna(fd…

Vilka strömningar finns inom Liberalerna(fd Fp) igår när jag såg vad Liberalernas ungdomsförbund tyckte att det skulle vara tillåtet att ha sex med sina syskon om man var 15 år och att man samtyckte trodde jag det var ett skämt för att få media. Men jag tror det var feltänkt av mig.

När jag tänkte vidare och såg att de tyckte att folk skulle få testamentena den till någon annan när man dog och att den person man testamenterat kroppen till skulle få ha sex med den döda kroppen blev jag mörkrädd men inte förvånad när jag läste motiven. Jag måste väl få använda min kropp till vad jag vill eftersom det är min kropp.

Det kanske är så man ska tolka det gamla Folkpartiet eftersom den liberala synen är att det är jag som bestämmer över min kropp och att det är tex vi som syskon ska bestämma över vad vi gör. Man kan då utifrån den synen fråga om det nästa steg är att tillåta att sälja sex och om det finns en marknad av kvinnor och män som vilja sälja sex och är det tillåtet att sälja måste man få köpa det som finns på en fri marknad

Det här är de framtida ledarna inom Liberalerna och vilken syn det har på dessa frågor och efter ha läst lite så förstår jag att det kan vara en liberal syn så det är upp till väljarna att bestämma. Det har ju varit en trend bland liberala krafter i Sverige att människorna ska ha större frihet att välja på en marknad. Här ville ungliberalerna flytta fram de liberala ideerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.