Nu säger Trump att skatterna kan höjas i USA

Nu säger Trump att skatterna kan höjas i USA. Han har ständigt något nytt att komma med anser att de rika ska beskattas hårdare och säger sig vara positiv till att höja minimilönen. Men Republikanernas presidentkandidat bedömer att hans skatteplaner sannolikt måste omförhandlas med kongressen om han blir vald till USA:s president.

 När det gäller de rika, tror jag uppriktigt sagt, att de (skatterna) kommer att gå upp, och vet du vad, de borde verkligen gå upp, säger Trump i en intervju med tv-bolaget NBC:s aktualitetsprogram Meet the Press .

Ja det var modigt sagt då republikanernas övriga kandidater bara ska sänka skatter. Men USA har ju en enorm statsskuld som man självklart måste göra något åt. Det visar också exemplet Grekland där signalerna är att faran snart är över men då gäller det att inte skulderna ökar igen.

Men i går röstade grekerna trots protester igenom sänkta pensioner och höjda skatter för medel- och höginkomsttagare. Det är några av inslagen i det kontroversiella åtgärdspaket som Greklands parlament röstade igenom sent på söndagskvällen,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.