Donald Trump måste vara en virrig person

Donald Trump måste vara en virrig person. I söndags var han ute och tyckte att skatterna för höginkomsttagare skulle höjas liksom minilönerna och och nu backar han helt. Donald Trump backar från sitt uttalande om att höja skatten för de allra rikaste amerikanerna, rapporterar flera medier.

Under hela presidentvalrörelsen har Trump, den ledande republikanska presidentaspiranten, utlovat sänkta skatter för samtliga inkomstgrupper. Det var därför många höjde på ögonbrynen efter söndagens utspel tyckte att man kanske måste höja den för de rikaste, men jag kommer inte höja den för medelklassen, sa Trump till CNN i går.

Nu har han enligt Reuters justerat sitt uttalande till att höginkomsttagare kan få räkna med något mindre skattelättnader än vad han tidigare utlovat. Jag vet vad jag tycker om han blir president men säkert skulle jag fundera över hur det står till för för de som har gett honom så stort förtroende. Frihandel är nog inte att tänka på men militären kommer säkert att stärkas trots USA,s enorma statsskuld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.