Sexövergrepp mot flyktingpojkar utreds

Sexövergrepp mot flyktingpojkar utreds. Det är det som polisen i Sörmland gör de utreder ett misstänkt sexbrott på ett hem för ensamkommande flyktingbarn. Det är chefen för boendet som anklagas för att ha tvingat pojkar att ha sex med henne. Hon ska ha haft sex vid flera tillfällen med pojkarna och spelat in det på film.

En av pojkarna har sagt till Eskilstuna-Kuriren att hon ska ha sagt: ”Om ni inte har sex med mig ringer jag Migrationsverket så att de utvisar er”. Kvinnan förnekar brott och hävdar att pojkarna ljuger och att det är påhitt. Det skulle inte ske, men säger att det är mycket smutskastning i branschen

Trots att kvinnans ansikte syns tydligt i filmerna menar hon att det är en annan person. Men den kvinna hon pekar ut har tatueringar, som inte syns på filmen.

Senare hävdar hon att kvinnan på
filmen använt sig av blekande kräm för att få bort tatueringarna. Men färska bilder visar att hon har dem kvar. Polisen har bekräftat för SVT Sörmland att en utredning är inledd men är i övrigt mycket förtegen om ärendet.

Jag kan självklart inte avgöra vad som är sant i dessa fall så vi får nog vänta se om hon rätt eller fel. Vi får verkligen hoppas att det kan komma fram vad som är sant och endera frias eller fällas chefen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.