Avslöjandes vilka mörka krafter som finns i SD

Avslöjandes vilka mörka krafter som finns i SD. Dagen eko avslöjade i går att en anställd på Sverigedemokraternas riksdagskansli pekats ut som en tänkbar säkerhetsrisk. Men istället för att ta tag i problemet viftar SD:s ledning bort kritiken som illasinnade rykten.

Det skriver Aftonbladets Ingvar Persson i en ledare. Om det handlat om något annat parti än SD skulle gårdagens avslöjande ha rört upp himmel och jord, menar Persson och beskriver hela SD som parti som ett säkerhetshot. Men så fungerar det alltså ­inte i Sverigedemokraterna. Där skickas presschefen ut för att rycka på axlarna. Oron från olika säkerhetsexperter av­färdas som hörsägen  och partsinlagor  .

Även Smålandsposten tar i en ledare upp fallet med SD-tjänstemannen, som kallar sig för Egor Putilov. Ledaren fokuserar mer på själva säkerheten i riksdagen och konstaterar att SD anställt en person vars historia rimligen borde diskvalificera honom från all kontakt med maktbärande samhällsinstitutioner. ”Hade partiet suttit i regeringsställning hade deras rekryteringar filtrerats genom Säpos bedömning och kunnat stoppas. I det här fallet handlar det om access till riksdagshuset och då är kontrollen av annan, låt oss säga mer svepande, karaktär. Putilov har passerat, bildligt och bokstavligt. 

Nu på lördag morgon har den omstridde SD-medarbetaren sagt upp sig och slutar. Som sagt den man som säger upp sig är SD-desinformatören Alexander Fridback, också känd som Egor Putilov, har sagt upp sig från sin tjänst hos Sverigedemokraterna, meddelar partiet i ett pressmeddelande. Han uppger själv att det beror på hatkampanjen i media som saknar motstycke.

Jag tycker än en gång att detta visar på alla de mörka krafter som fins inom partiet. Den här mannen som nu avgår har enligt media haft ryska kontakter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.