Gjorde Donald Trump handel med Cuba

Gjorde Donald Trump handel med Cuba? Donald Trumps företag bröt mot USA:s handelsembargo med Kuba under 1998, rapporterar Newsweek med hänvisning till företagsdokument och intervjuer med före detta anställda. Enligt tidningen betalade Trumps företag 68 000 dollar till en konsultfirma som reste till Kuba för att undersöka investeringsmöjligheter i landet.

Trumps företag ska sedan ha sett till att transaktionen såg ut som en donation till välgörenhet, skriver Newsweek. Trumps affärer med Kuba verkar ha brutit mot lagen och nonchalerat amerikansk utrikespolitik, säger Jake Sullivan, rådgivare till Hillary Clinton, enligt The Guardian.
Trumps kampanjchef Kellyanne Conway slog tillbaka i en intervju med tv-programmet The View. Jag vet att vi inte ska tala om saker som hände för flera år sedan när det gäller paret Clinton. Men med Trump finns det ingen preskriptionstid.

Det är för mig mycket märkligt att det är angrepp på på varandra som presidentkampanjen mest handlar om och främst från Trump. Det är märkligt att amerikanerna är mer intresserade av detta än av vilken politik de tänker föra. Trump han pratar mindre politik än vad Clinton gör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.