Åkte hem före matchens slut idag

Åkte hem före matchens slut idag. Jag trodde på vinst speciellt när Timrå efter 57:47 i tredje perioden och ledningen 2-1 för Löven och Timro tog ut målvakten 13 sekunder senare. Då chansade Ekestål Jonsson på att få 3-1 för att säkra segern och bjöd in Timrå till förlängning och det blev 2-2 Självklart en förlust förlängningen i ett lag i poängkris

Vad gjorde jag. Då åkte jag hem för tänkte direkt det här går åt helvete med den utveckling vi har. Hann inte mer än sätt mig i bilen för att matchen var slut och då började man den fjärde perioden som den tredje att direkt släppa in ett mål, och då hade samma Ekestål Johnsson dragit på sig en utvisning och efter 19 sekunder fick Timrå sitt första mål. Efter att Björklöven fått 1-0 skötte de sig bra och inte minst Målvakten Fernström var jättebra och ännu bättre när vi fick 2-0 i andra och sedan mer eller mindre dödade av Timrås spel.

Sedan kom mål ett för Timrå i tredje perioden och då var det hett tills Timrå fick sin utvisning då bjöd Ekestål Jonsson in Timrå. Jag tycker till dess att Björklöven gjorde ett bra jobb. Men i min besvikelse hur man tar ansvaret på isen och då åkte jag hem.

Matchen i övrigt gav förhoppningar om framtiden men en match är aldrig slut för domaren blåst av matchen. Däremot är jag nöjd över de kontrakt man skrivit idag och inte minst med Filip Åström. Vi har kvar en del att göra för vår ungdomsverksamhet långsiktigt. Men hoppas att vi klarar det för att ta hand om många av våra lovande ungdomar. Trött och besviken men tror fortfarande att vi i början av nästa årtionde kan vara i SHL. Ledning både den övergripande har svårt att ta ansvar för dumheter på isen. Det gäller att tänka från nedsläpp tills domaren blåst av