Timrå hemma i T3 Arena i kväll

Timrå hemma i T3 Arena i kväll. Då gäller det verkligen att spelarna skärper till sig och spelar det spel inte minst i försvaret som man enats om. Jag såg en stor frustation hos Marcus Åkerblom i intervjuven efter matchen mot Karlskoga då man glömt bort hur man ska spela i andra och tredje perioden.

Jag delar Åkerbloms uppfattning fullt ut och vad det beror på att man ständigt drar på sig helt onödiga utvisningar och även släpper till riktiga grodor i stort sett över hela plan där motståndaren hur enkelt som helst gör mål. Tur att Fernström togs in och fick ett kontrakterat för han har i alla fall hållit siffrorna nere, men det är omöjligt att vinna med alla bjudningar man ger.

Även målskyttet har sina brister för i matcher när man skjuter över 30 skott och inte får in en enda puck och inte heller gör mål i power play om jag nu undantar jag senaste matchen hemma mot MoDo då det mesta fungerade bra eller om de var lika dåliga som Björklöven.

Jag hoppas att spelarna tar sig i kragen och visar att man är ett bra lag för det är många matcher kvar. Spelar man som mot MoDo ställer också publiken upp på ett annat sätt. Vi ses i T3 Arena kl 18:30 då matchen börjar 19:00 och vi hoppas på en domare som inte dömer mot Björklöven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.