Det blir ett hårt Brexit för Storbritannien

Det blir ett hårt Brexit för Storbritannien. Det sa premiärminister May i ett tal i går och att man har inte något intresse att vara med i den inte marknaden. De vill bestämma själv inte minst när det gäller invandringen och de vill ha full kontroll över sina gränser. Nu börjar förhandlingarna i vår och beräknas ta två år och då blir det omröstning i båda kamrarna och i varje medlemsland.

Hur det blir för alla Eu medborgare som bor i Storbritannien nämnde hon inte i talet och det tror jag är många svenskar som nu funderar över. Hon sa att man välkomnar migranter och deras familjer men inget om hur det är tänkt. Hon såg nu en viktig uppgift att hålla ihop den brittiska unionen vilket hon säkert kommer att få svårt med då Skottarna inte alls gillar att bli styrda från London utan vill nog stanna i EU.

De har ett mycket gott öga till de nordiska länderna. Spontant tycker jag att varför ska Skottland tvingas tillhöra Storbritannien som om man vore ett land. Inom fotbollen får Nordirland, Skottland, Wales och Nordirland och England spela med egna lag och Skottland har en egen liga. Låt koloniseringen en gång för alla få ett slut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.