Är det en diktatur på väg i USA

Har USA blivit en diktatur på kort tid? Det känns nästan så med de beslut som Trump genomför själv. I vilket fall som helst finns inte yttrandefriheten kvar som är grunden i en demokrati kvar när han tagit bort den. De anställa i myndigheter får inte uttala sig utan har fått munkavle och de får inte uttala sig i sociala media. Tjänstemän som är experter inom miljöområdet får inte tala sanning

I den här länken kan du läsa om hur han vill begränsa yttrandefriheten

En annan sak som liknar diktatur är att det är bara han som har rätt. Vi har sett det när han säger att det var röstfusk medan alla experter säger att så inte var fallet och lika dant var det om hur många som deltog i hans installation. Han ljuger dessutom hur många gånger som helst

Han har också fatta beslut som sätter stopp med statliga pengar till aborter och där han retat upp i stort sett hela kvinnorörelsen. Det har även varit och kommer att bli demonstrationer men han kommer säkert att ifrågasätta vad som speglats i rapporteringen därifrån.

Han kommer också att begränsa invandringen från ett antal länder och dessutom påbörja byggandet av den mur han vill bygga mot Mexico för att få stopp på den illegala invandringen.
Här finns en länk om att muren mot Mexico ska byggas

En kommentar

  1. David

    Fast när det gäller valfusk har det nu visat sig att det kan ligga något i det.
    Tydligen kan Hillary Clinton ha fått över 800 000 röster av ”noncitizens”.
    Det är Jesse Richman vid Old Dominion University i Norfolk Virginia som kommit fram till den slutsatsen rapporterar Washington Times. http://www.washingtontimes.com/news/2017/jan/26/hillary-clinton-received-800000-votes-from-nonciti/

    Intressant att de ”experter” som dömde ut Trumps påstående om valfusk har lika fel som de ”experter” som försäkrade att han inte kunde vinna valet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>