Fastighetsverkets generaldirektör i blåsväder

Fastighetsverkets generaldirektör i blåsväder. Nu har han tvingats ta time out av Bolund och tf har utsetts. Den här personen utsågs av alliansregeringen och Stefan Attefall och jag har även lyckats hitta den motivering Attefall hade. Så här löd den.

Jag är mycket glad att Björn Anderson har tackat ja till uppdraget som generaldirektör för Statens fastighetsverk. Hans tidigare erfarenheter och den kunskap han har visat prov på under det gångna året som tillförordnad generaldirektör för SFV passar utmärkt för att leda och utveckla Statens fastighetsverk framöver, säger civil- och bostadsminister Stefan Attefall. Kom ihåg att han även tidigare varit på fastighetsverket

Ja så det kan gå för de alliansen såg ut. Jag har redan hört högeralliansen kritisera att regeringen inte gjort något men nuvarande alliansregering är värre på att skylla ifrån sig. Att det blev så här är gjort men jag tycker det är en skam för Kalla fakta att de inte frågat Stefan Attefall om detta. Fanns det band till KD eller andra i regeringen är det fel person eller vad

Sist men inte minst ska media granska vilket jag tycker är bra men de har inte gjort sitt jobb mot de som tillsatte generaldirektören. I det här läget vet inte jag om han var underrättat om problemen eller inte eller om det fanns problem som inte kom fram till honom.
Jag är så djäkla glad att jag numera har tid att kolla upp men av tidsaxeln blev jag säker på att han tillsattes av alliansregeringen och ansvarigt statsråd som var Stefan Attefall Kristdemokraterna och som Attefall fanns han redan på verket där delar av skandalen redan var visselblåst. Så det kan bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>