Vill moderaterna tillåta knarkhandel

Vill moderaterna tillåta knarkhandel ? Jag tolkar det så när de säger att de vill ha zonförbud för kriminella. Men hur fan kan man säga att någon är kriminell. Visst måste det enligt lagar även ekonomiska brottslingar omfattas av det. Kindberg moderaternas ledare som man man ska ha ett formellt mot att vistas på ett visst ställe men jag vet inte om hon menar Lidingö eller Täby.

”Man ska inte kunna sälja knark
utanför en förskola”, skriver hon i en
debattartikel i Aftonbladet. Men menar hon att det ska vara tillåtet att sälja knark på alla andra platser

Ja jag är glad att S har inte omsvängningar i politiken som nu sker inom M. Hon beter sig inte som de moderater vi sett de senaste åren och enligt mitt sätt att se det som är den mest högerradikala politikern i Norden

En kommentar

  1. När ska folk öppna ögonen..?

    Jag vill absolut inte att det ska säljas nån form av ”knark” utanför en förskola, eller skola för den delen. Jag har inte läst inlägget du kommenterar, men utan att behöva fundera länge gissar jag att det är de förbaskade Cannabiset som varit i susen igen. ENDAST Cannabis står för 65% av inkomsterna till de mexikanska kartellerna, varför är detta relevant? Jo för att det gynnar kriminella här också. Kriminella som vill göra skada, stjäla och våldta, de tjänar en oerhörd summa pengar på att Cannabis fortfarande är illegalt. Och att den demonisering av Cannabis USA valde att satsa hårt på i mitten av 1950talet fungerade, det är det ingen fråga om. Men att det fortfarande idag, nästan 70 år senare ser ut som det gör med lagstiftningen är helt vansinnigt. Självaste grunden till att man ville göra det illegalt hade ingenting med rökningen, förtäringen eller ruset i sig att göra, det var HAMPA som visade sig ha oerhört många egenskaper och skulle utklassa en mängd industrier som redan var väl infesterade i staterna. Olja av hampa, papper, textil, till och med karosser till bilar. När man sen behövde få det svartlistat valde man att gå ut i media men istället för ”Cannabis” kallade man det för ”Marijuana”, det var då det smeknamnet som mexikanarna använde sig av, och varför skulle detta fungera? För att i 1950 talets Amerika var rasismen väldigt utbredd. Det finns fakta som visar att president Nixon beordrat bibliotek runt om i landet att göra sig av med all information om hampa, eller cannabis. Varför göra det?
    Vill du demonisera något måste du först va säker på att ingen har tillgång till böcker som Visar att allt du säger är skitsnack.
    Och nu tänker du.. Vad har detta att göra med inlägget? En svart marknad kommer alltid finnas. Det gäller allt. Men se på alkohol som ett exempel. Det säljs bra mycket mindre på gatorna nu än vad det gjorde under förbudstiden i USA.
    Sluta gynna kriminella med en idiotisk lagstiftning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.