Sportsöndag med hyfsade resultat

Sportsöndag med hyfsade resultat. I Estland dominerade åkare med astmamedicin och de kom från Norge och vinnarna var Sundby och Björgen. Glädjande var att Calla blev två och inte så långt efter Björgen trots att man i SVT sa att hon vann överlägset. Anna Haag gjorde sitt bästa lopp men hade många norskor före sig. Däremot var det underbart att se Stina vinna hur enkelt som helst i går.

Herrarna hade inte mycket att skryta om men Hellner blir nog trots allt räkna med. Svenskarna var lite stela i benen efter hög höjds läger. Men nog beror en del på norrmännens framgångar på att de tar astmamedicin.

Skidskyttet tror jag vi glömmer men vi har lovande tjejer och Fredrik Lindström var inte så långt idag från att ha fått stå på pallen. Damerna har en som är helt överlägsen med fem guld och heter Laura Dahlmeier.

I herrarnas slalom såg det ut som om Hargin var på väg rakt upp på pallen som kom en uråkning. Han hyllades av många efteråt för sin åkning med det hjälper inte. Däremot gjorde Myhrer ett kanonåk i andra och var inte långt från pallen. Dit tog sig i alla fall Frida Hansdotter efter bra och stabila åk.

Vi ligger trots allt bra till inom många idrotter främst under vintersäsongen och nu börjar VM i längdåkning men det känns inte längre lika roligt när man man tar medicin trots att man inte är sjuk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.