Det går inte en dag utan grodor från Trump

Det går inte en dag utan grodor från Trump.,Det senaste är hans påstående om Sverige som han upprepade en dag till. Han är så långt från verkligheten som någon kan vara och för mig ger det inte förtroende att ljuga. Frågan är varför han ljuger medvetet.

Man kan misstänka att det finns massor med lögner även när det gäller diskussionen om valfusk och att hans medarbetare haft band med ryssarna både när det gäller spridande av lögner inför valet men även om man diskuterat politik på annat sätt före han var utsedd. Han har även omgivit sig med affärsmän som haft och har affärer med ryssarna.

Det finns det som tror att ryssarna har skaffat sig hållhakar på honom. Han har även haft problem med sina utnämningar och med kritik mot rättsväsendet där han inte accepterat domslut och sagt att de är så kallade domar. Där ska han komma med nya lagar.

Carl Bild har tagit ansvar för att granska Trumps uttalande och frågade sig vad har han rökt, gjorde som Trump använde twitter. När det gäller Trumps beskyllning om brottsligheten skrev Bild på twitter på engelsks ” Förra året var det ungefär 50 procent fler mord bara i Orlando/Orange i Florida än i hela Sverige ,

Ja listan av grodor och lögner kan göras hur lång som helst och när media tar upp sanningen så är alla medier lögnare. Men kan även hur något media som la ut material med uttalande om intervjuer med poliser som poliserna säger är helt utryckta ur sitt sammanhang. Man kan konstatera att han är extremt främlingsfientlig trots att han är gift med en kvinnlig invandrare. Invandrarhatet riktas främst mot muslimer och mot mexikaner. Vart det här tar vägen törs nog inte någon spekulera i.

En kommentar

  1. Hans Nilsson

    Hej, min prognos är att han kommer att ”avpolleteras” inom ett halvt år vilket aldrig hänt en president tidigare. Världen det senaste året är sig inte likt. Men det gäller att hålla i dvs vi får gräva där vi står som det heter. I Holmsund (Lövön) hade man förut sagt om en sån som Trump; ”han je int riktigt navlä”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.