Trump attackerades av egna

Trump attackerades av egna. De har tröttnat på hans eviga tjat om att Trump Towers avlyssnades under valkampanjen Representanthusets underrättelseutskott vill att Donald Trump lägger fram bevis på att man avlyssnades av Obama. Vita huset har fått en deadline till i morgon, skriver nyhetsbyrån AP. Det är ord och inga visor men av detta tror inte jag det blir något för en lögnare har aldrig några bevis. Begäran har undertecknats utskottets ordförande Devin Nines som tillhör samma parti som Trump.

Det är fler som vill ha bevis eller att Trump tar tillbaka de anklagelser han riktat mot Obama och nu är det senatorn John McCain som kräver detta. Intressant tycker jag är att McCain säger att han inte har någon anledning att tro på Trumps påstående. Ingen kommer att få reda på sanningen för Trump håller sig inte den oavsett vilka sanningar som kommer fram. Han är en lögnare från början tills han slutar och frågan är hur länge republikanerna vill sammanblandas med honom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>