Chuck Berry kungen av rocken roll är död

Chuck Berry kungen av rocken roll är död. Idag när man slår upp sina ögon är det första man får se i nyhetsflödena är detta Nu kanske det var så oväntat då han varit sjuk och fyllt 90 år. Däremot kommer säkert hans musik att leva i alla fall för mig. En låt som jag gillat lite mer än de flesta är You Never Can Tell och som Jerry Williams sjöng när Berry fick Polarpriset 2014 och även hade en ny version av när han uppträdde i Umeå. Det finns nu mycket att läsa om honom och hans musik men det finns en låt som heter Oh Carol på Youtube där han ska lära Keith Richards spela gitarr. Se värt och lyssnadsvärt som mycket sv den musik han gjort för riktig rocken roll det kan han

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>