Bensinstölderna störst i Umeå 60% av länet

Bensinstölderna störst i Umeå 60% av länet. Kanske inte helt oväntat då Umeå är störst av kommunerna. Det här är inte bra och man måste finna åtgärder mot detta. De här stölderna kan enbart ske när man går in i butiken för att betala, Att smita ifrån där man betalar med kort ute vid pumpen måste vara ett säkert sätt. Jag ser i artikeln som VF gjort att det är få som åker dit då en som är oärlig finner knep att inte fångas av övervakningskameror.

Men visst borde det finnas knep att med tekniken hjälp förhindra detta. Någon typ av klampning, spärrande av bilen eller till och med bara tillåta kortbetalning skulle duga. I VF,s faktaruta från branschen säger att det stjäls för 25 miljoner om året, fyra av tio stölder anmäls inte vilket jag tycker är synd men kanske förståeligt, då 96% av anmälningarna läggs ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>